Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Valitse valmennuspakettisi

Lisätietoja

Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

Varallisuusakatemia

Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapai-noisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

Varallisuusakatemia kouluttaa auktorisoituja Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstä valmentavat vain nämä auktorisoidut asiantuntijat.

Varallisuusakatemia ei myy sijoitustuotteita.

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

Valmentajat

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi

Yrittäjä, Varallisuusvalmentaja
KTM, LKV
040 847 9393
terhi@varallisuusakatemia.fi

Pohdin jo 1990-luvun puolessavälissä isäni työttömyyden aikaan, miten voisin saada työstä riippumattomia tuloja ja saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Olen aloittanut varallisuuden kasvattamisen nollasta ja tiedän, että päättäväisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia. Uskon, että meistä jokainen voi vaikuttaa itse omaan taloudelliseen tulevaisuuteensa.

Vuonna 2008 äitiyslomani aikana mietin, mitä oikeasti haluan tehdä elämässäni. Paras ideani tuolloin oli naisvarallisuusvalmennukset. Ensimmäisen Vauras Nainen -valmennuksen pidin vuonna 2009. Vuosien aikana olen järjestänyt neljä Menestys -seminaaria, kirjoittanut kaksi kirjaa (Totuus taloudestasi (Talentum, 2012 ja Koululaisen rahakirja, Readme.fi 2016), ollut mukana tv-sarjassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), valmentanut henkilökohtaisesti sekä verkkovalmennusten avulla, käynyt puhumassa, kirjoittanut useamman vuoden palstaa Ilta-Sanomiin ja kouluttanut varallisuusvalmentajia. Käyn vuosittain valmentamassa myös Lontoossa. Terhimajasalmi.com sivuille pääset tästä.

Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

  Paula Halonen

  Paula Halonen

  Varallisuusvalmentaja
  paula.halonen@varallisuusakatemia.fi

   

  Kiinnostus omaan talouteen sai sysäyksen toisen lapsen syntymän jälkeen. Olin kotona ja mieheni kanssa meni huonosti. Heräsin ajattelemaan:” Miten minun käy taloudellisesti jos päätyisimme eroon? Voisinko pitää tämän elintason? Mistä joutuisin luopumaan?”

  Minulle oli kertynyt luottokorttivelkoja. Tunsin, etten selviä yksin, joten päätin pyytää apua. Sain sitä henkilökohtaisesta varallisuusvalmennuksesta. Sain luottokorttivelkani maksettua sekä kerättyä puskurin. Tämä kaikki helpotti myös parisuhdetta emmekä päätyneet eroon.

  Haluan omalla esimerkilläni auttaa muita löytämään keinot, joilla pääsee eteenpäin omassa taloudessa. Haluan auttaa sinua ymmärtämään, ettei tarvitse olla valmiiksi varakas, hyväpalkkaisessa virassa, jotta voi aloittaa. Meistä jokainen aloittaa jostakin. Lopputulos on kiinni sinusta.

  Valmennan Oulun alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Kati Kyyrö

   Kati Kyyrö

   Varallisuusvalmentaja
   kati.kyyro@varallisuusakatemia.fi

    

   Vanhemmat opettivat, että raha ei tule ilman omia ponnisteluita. Ja nuorena tämän opinkin, kun säästin 10-vuotiaana ensimmäisestä kesätyöstä rahat toivottuun ratsastuskurssiin. Oppi ei kuitenkaan estänyt rahankäyttötapojen muotoutumista sellaisiksi, että kun tili tuli, se myös meni. En onneksi koskaan ostanut mitään luotolle, vaan jos rahat oli loppu, niin ne oli loppu. Reilu 10 vuotta sitten päätin, että on syytä ”aikuistua” rahan suhteen, lopettaa sählääminen ja ryhtyä kartuttamaan rahaa isompiin ostoksiin. Hetkeä myöhemmin tavoite vaihtui vararahaston keräämiseksi ja rahataitoja opiskellessa tavoitteeksi muodostui taloudellinen riippumattomuus.

   Kokemusta on tullut säästämisestä ja sijoittamisesta monessa muodossa aina osakkeista perintöverotusasioihin. Erityisesti asuntosijoittaminen, johon olen keskittynyt täysillä pari vuotta, on lähellä sydäntäni. Kun samalla toteaa parantuneensa shoppailuhimostaan, voi sanoa olevansa hyvällä mallilla matkalla kohti toivottua vaurautta.

   Aloitat sitten alusta tai olet jo ottanut askeleita taloudellisen tilanteesi parantamisessa, olen mukana. En tee työtä puolestasi vaan tuen, kyseenalaistan, ohjaan ja pusken lempeästi kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Asenne ja usko omaa tekemiseen ovat tärkeintä, ja täältä niitä löytyy jaettavaksi asti!

   Valmennan Pirkanmaan alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

    Minna Nikula

    Minna Nikula

    Varallisuusvalmentaja
    minna.nikula@varallisuusakatemia.fi

    Hei, olen Minna, valmentaja, sijoittaja, toimitusjohtaja, bloggaaja ja ihanan pienen tytön äiti. Oma rahahistoriani alkaa niukasta lapsuudesta, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Opiskelujen jälkeisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti, ja minusta kehittyi lyhyessä ajassa himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

    Tuosta pohjapisteestä alkoi intohimoinen opiskeluni ja matkani kohti taloudellista riippumattomuutta. Muutamassa vuodessa tein täyskäännöksen taloudessani. Näinä vuosina moninkertaistin nettovarallisuuteni, hankin itselleni taloudellisen puskurin ja keräsin merkittävän sijoitussalkun osakkeita, rahastoja, asuntoja ja arvometalleja. Nykyään shoppailen osakkeita samalla intohimolla kuin ennen merkkilaukkuja ja pohdin vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä Rahataidot-blogissani.

    Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, ja olen luonut kansainvälistä uraa markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä olen perustanut Suomeen kansainvälisen asiakasymmärrystoimiston tytäryhtiön, joka palkittiin vuonna 2017 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatilla kuuluessaan Suomen 1%:n nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. Lisäksi olen päivätyöni ohella toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, mm. valmentaen ihmisiä omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet.

    En olisi itse saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia, ja nyt haluan auttaa myös muita ottamaan taloutensa ohjat omiin käsiinsä. Uskon, että vaurastuminen on mahdollista ihan meille jokaiselle – ajatus, joka ei käynyt pienessä mielessänikään vielä muutamia vuosia sitten!

    Valmennan Jyväskylässä, satunnaisesti myös Helsingissä, sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.

     Nina Nordlund

     Nina Nordlund

     Varallisuusvalmentaja
     nina.nordlund@varallisuusakatemia.fi

      

     Nina on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen lähihoitaja. Oman talouden tasapainottaminen ja kohentaminen on hänelle äärimäisen tärkeätä, etenkin kun puhutaan perheistä. Vanhempina meidän oma talous pitää olla kunnossa, jotta voimme ensinnäkin turvata perheemme hyvinvoinnin ja toiseksi kasvattaa lapsistamme taloudellisesti vastuullisia yksilöitä.

     Nina on perustanut suositun talouskasvatusblogin Lapset ja raha ja hän on lisäksi ollut luennoimassa eri tilaisuuksissa säästämisestä ja sijoittamisesta lapsiperheissä. Ninat valittiin toiseksi kiinnostavammaksi vieraaksi Nordnetin #rahapodin TOP 10 listalle 2016.

     Nina tavoittelee taloudellista vapautta ja on tehnyt paljon työtä sen eteen. Hänen perheellä on 11 sijoitusasuntoa ja osakkuuksia listaamattomiin yrityksiin, lisäksi hän sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin, osake-, ETF- ja indeksirahastoihin.

     Ninalta saat apua, ohjausta ja käytännön työkaluja, sekä oman talouden hallintaan, että miten omaa säästämistä kannattaa kehittää eteenpäin.

     Nina valmentaa pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

      Sanna Spårman

      Sanna Spårman

      Varallisuusvalmentaja
      sanna.sparman@varallisuusakatemia.fi

      Olen Sanna, äiti, yrittäjä ja sijoittaja. Oma näkemykseni on, että jos et luo tavoitteita, et myöskään ikinä saavuta niitä!

      Olen tehnyt noin 15 viimeistä vuotta töitä terveydenhuoltoalan liiketoiminnan ja vahvasti ratkaisumyynnin parissa. Olen koulutukseltani tradenomi. Kehitän ja koulutan jatkuvasti omaa osaamistani henkisen kasvun, valmennusmetodien, yritys- ja sijoitustoiminnan saralla.

      Intohimo ja kiinnostus sijoitustoimintaan alkoi 2014, kun ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Jäin kerrasta koukkuun. Harrastuksesta tuli työ ja asuntosijoittaminen johdatti minut vihdoin kauan haaveissa olleelle yrittäjän polulle.

      Minulla on ollut osakesalkku lapsesta saakka. Mutta tavoitteellisen sijoittamisen olen aloittanut 2014. Sijoitussalkussa on useita sijoitusasuntoja sekä autohalliosakkeita pk-seudulta. Olen ostanut sijoituksia sekä itselle henkilökohtaisesti, että kahdelle yritykselle joissa olen mukana. Lisäksi olen sijoittanut tahastoihin sekä osakkeisiin.

      Suhtaudun valmentamiseen intohimolla!  Jos luet tätä nyt, olet jo askeleen lähempänä omaa vaurastumista. Olisipa hienoa olla osa sitä matkaa!

      Autan sinua saamaan taloutesi haltuun ja lähdetään toteuttamaan sinun unelmia! Oman talouden johtaminen on oikeasti tosi kivaa ja palkitsevaa! On todella voimaannuttavaa olla oman taloutensa johtaja!

      Lue asiakkaideni kokemuksia sekä palautetta varallisuusvalmennukesta:
      Eve 42-vuotta otti taloutensa haltuun ja innostui sijoittamisesta.
      Sijoittajaksi viisikymppisenä, lue Kirsin matkaa vaurastumisesta.

      Valmennan pääkaupunkiseudulla sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.