Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Valitse valmennuspakettisi

Varallisuusakatemia

Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapai-noisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

Varallisuusakatemia kouluttaa auktorisoituja Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstä valmentavat vain nämä auktorisoidut asiantuntijat.

Varallisuusakatemia ei myy sijoitustuotteita.

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

Valmentajat

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi

Yrittäjä, Varallisuusvalmentaja
KTM, LKV
040 847 9393
terhi@varallisuusakatemia.fi

Pohdin jo 1990-luvun puolessavälissä isäni työttömyyden aikaan, miten voisin saada työstä riippumattomia tuloja ja saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Olen aloittanut varallisuuden kasvattamisen nollasta ja tiedän, että päättäväisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia. Uskon, että meistä jokainen voi vaikuttaa itse omaan taloudelliseen tulevaisuuteensa.

Vuonna 2008 äitiyslomani aikana mietin, mitä oikeasti haluan tehdä elämässäni. Paras ideani tuolloin oli naisvarallisuusvalmennukset. Ensimmäisen Vauras Nainen -valmennuksen pidin vuonna 2009. Vuosien aikana olen järjestänyt neljä Menestys -seminaaria, kirjoittanut kaksi kirjaa (Totuus taloudestasi (Talentum, 2012 ja Koululaisen rahakirja, Readme.fi 2016), ollut mukana tv-sarjassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), valmentanut henkilökohtaisesti sekä verkkovalmennusten avulla, käynyt puhumassa, kirjoittanut useamman vuoden palstaa Ilta-Sanomiin ja kouluttanut varallisuusvalmentajia. Käyn vuosittain valmentamassa myös Lontoossa. Terhimajasalmi.com sivuille pääset tästä.

Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

  Paula Halonen

  Paula Halonen

  Varallisuusvalmentaja
  paula.halonen@varallisuusakatemia.fi

   

  Olen 36-vuotias nainen. Olen myös äiti, myyjä, sijoittaja ja yrittäjä. Kiinnostus omaan talouteen sai sysäyksen toisen lapsen syntymän jälkeen. Olin kotona ja mieheni kanssa meni huonosti. Heräsin ajattelemaan:” Miten minun käy taloudellisesti jos päätyisimme eroon? Voisinko pitää tämän elintason? Mistä joutuisin luopumaan?”

  Minulle oli kertynyt luottokorttivelkoja. Tunsin, etten selviä yksin, joten päätin pyytää apua. Sain sitä henkilökohtaisesta varallisuusvalmennuksesta. Sain luottokorttivelkani maksettua sekä kerättyä puskurin. Tämä kaikki helpotti myös parisuhdetta emmekä päätyneet eroon.

  Haluan omalla esimerkilläni auttaa muita löytämään keinot, joilla pääsee eteenpäin omassa taloudessa. Haluan auttaa sinua ymmärtämään, ettei tarvitse olla valmiiksi varakas, hyväpalkkaisessa virassa, jotta voi aloittaa. Meistä jokainen aloittaa jostakin. Lopputulos on kiinni sinusta.

  Valmennan Oulun alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Kati Kyyrö

   Kati Kyyrö

   Varallisuusvalmentaja
   kati.kyyro@varallisuusakatemia.fi

    

   Vanhemmat opettivat, että raha ei tule ilman omia ponnisteluita. Ja nuorena tämän opinkin, kun säästin 10-vuotiaana ensimmäisestä kesätyöstä rahat toivottuun ratsastuskurssiin. Oppi ei kuitenkaan estänyt rahankäyttötapojen muotoutumista sellaisiksi, että kun tili tuli, se myös meni. En onneksi koskaan ostanut mitään luotolle, vaan jos rahat oli loppu, niin ne oli loppu. Reilu 10 vuotta sitten päätin, että on syytä ”aikuistua” rahan suhteen, lopettaa sählääminen ja ryhtyä kartuttamaan rahaa isompiin ostoksiin. Hetkeä myöhemmin tavoite vaihtui vararahaston keräämiseksi ja rahataitoja opiskellessa tavoitteeksi muodostui taloudellinen riippumattomuus.

   Kokemusta on tullut säästämisestä ja sijoittamisesta monessa muodossa aina osakkeista perintöverotusasioihin. Erityisesti asuntosijoittaminen, johon olen keskittynyt täysillä pari vuotta, on lähellä sydäntäni. Kun samalla toteaa parantuneensa shoppailuhimostaan, voi sanoa olevansa hyvällä mallilla matkalla kohti toivottua vaurautta.

   Aloitat sitten alusta tai olet jo ottanut askeleita taloudellisen tilanteesi parantamisessa, olen mukana. En tee työtä puolestasi vaan tuen, kyseenalaistan, ohjaan ja pusken lempeästi kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Asenne ja usko omaa tekemiseen ovat tärkeintä, ja täältä niitä löytyy jaettavaksi asti!

   Valmennan Pirkanmaan alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

    Unna Lehtipuu

    Unna Lehtipuu

    Varallisuusvalmentaja
    unna.lehtipuu@varallisuusakatemia.fi

    Hei, Olen Unna, sijoittamisopas Timanttipesulan kirjoittaja ja yrittäjä. Haluan auttaa sinua sijoittamaan elämäsi tärkeimmät pääomat – rahan, ajan ja talentin  – parhaalla mahdollisella tavalla, arvojesi mukaisesti.

    Jos nykyiset arjen päätöksesi eivät kasvata vaurautta tai vie sinua kohti elämäsi tärkeimpiä tavoitteita, on korkea aika kääntää kurssia.

    Olen apunasi, jos mietit miten fiksummin voit säästää, kuluttaa, sijoittaa ja rakentaa samalla tulevaisuuttasi.  Annan työkaluja, jotka auttavat sinua pohtimaan valintojasi myös elämäsi ison kuvan ja tavoitteittesi kautta.  Suunnitteletko ehkä ryhtymistä osaaika- tai kokoaikayrittäjäksi ja mietit, riittävätkö resurssit ja miten kannattaa varautua?  Entä miten ottaa sijoittajana ensiaskeleet?

    Valmennuksessa lähdemme liikkeelle numeroistasi ja tilannearviosta, jossa otetaan huomioon elämäsi kokonaistilanne, jonka jälkeen asetamme tavoitteet ja mietimme keinoja niiden tavoittamiseksi.

    Vaikka itse olen opiskellut myös taloutta ja työskennellyt varainhankinnan ja finanssiasioiden parissa, parhaat opit olen saanut kantapään kautta  – yrittäjänä, nelilapsisen perheen talouden pyörittäjänä, omakotitalon rakentajana ja (säästö)sijoittajana. Tiedän, että pienistä puroista kasvaa isompia virtoja. Aloita oman paremman taloudellisen tulevaisuutesi rakentaminen tänään.

    Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

     Nina Nordlund

     Nina Nordlund

     Varallisuusvalmentaja
     nina.nordlund@varallisuusakatemia.fi

      

     Nina on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen lähihoitaja. Oman talouden tasapainottaminen ja kohentaminen on hänelle äärimäisen tärkeätä, etenkin kun puhutaan perheistä. Vanhempina meidän oma talous pitää olla kunnossa, jotta voimme ensinnäkin turvata perheemme hyvinvoinnin ja toiseksi kasvattaa lapsistamme taloudellisesti vastuullisia yksilöitä.

     Nina on perustanut suositun talouskasvatusblogin Lapset ja raha ja hän on lisäksi ollut luennoimassa eri tilaisuuksissa säästämisestä ja sijoittamisesta lapsiperheissä. Ninat valittiin toiseksi kiinnostavammaksi vieraaksi Nordnetin #rahapodin TOP 10 listalle 2016.

     Nina tavoittelee taloudellista vapautta ja on tehnyt paljon työtä sen eteen. Hänen perheellä on 11 sijoitusasuntoa ja osakkuuksia listaamattomiin yrityksiin, lisäksi hän sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin, osake-, ETF- ja indeksirahastoihin.

     Ninalta saat apua, ohjausta ja käytännön työkaluja, sekä oman talouden hallintaan, että miten omaa säästämistä kannattaa kehittää eteenpäin.

     Nina valmentaa pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

      Mervi Tanskanen

      Mervi Tanskanen

      Varallisuusvalmentaja
      mervi.tanskanen@varallisuusakatemia.fi

       

      Hei, olen Mervi, ja haluan auttaa sinua eteenpäin tielläsi vaurauteen. Muutama vuosi sitten ymmärsin, että myös minulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan talouteeni. Luin Terhin kirjan Totuus taloudestasi, ja tajusin, että omat pienet päätökseni rahan suhteen voivat olla todella kauaskantoisia. Olin aina ajatellut varallisuuden ja kyvyn tehdä rahaa kuuluvan harvoille ja valituille.

      Päätin kuitenkin sisukkaasti aloittaa arvopaperisijoittamisen ja pikkuhiljaa olen laajentanut sijoittamista metsään ja sijoitusasuntoihin. Olen sitä mieltä, että elämän ei tarvitse olla ryppyotsaista puurtamista. Talousasioista oppiminen, säästäminen ja sijoittaminen tuovat arkeen uudenlaista mielenkiintoa ja jännitettä. Voimme yhdessä etsiä sinulle parhaat ratkaisut elämäntilanteesi mukaan. Ota rohkeasti askel kohti vauraampaa tulevaisuutta!

      Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

       Tellu Uotila

       Tellu Uotila

       Varallisuusvalmentaja
       tellu.uotila@varallisuusakatemia.fi

       Hei, Olen Tellu ja haluan auttaa sinua vaurastumisesi polulla. Sanotaan, että raha ei ole tärkeää. Sen puute tai aiheuttama huoli on kuitenkin yksi vahvasti onnellisuuteemme vaikuttava tekijä. Mieti, miltä tuntuisi, jos oman työtulosi ohella raha tekisi töitä sinulle – jopa nukkuessasi? Tämä on mahdollista sinulle tulotasostasi riippumatta. Intohimoni on auttaa sinua tällä matkalla.

       Oma määrätietoinen matkani sijoittajana alkoi viisi vuotta sitten. Olen sijoittanut niin asuntoihin, osakkeisiin kuin arvometalleihin. Asunnot ovat olleet viime vuosina keskiössä ja niitä on vuokratuloa tuottamassa tällä hetkellä kaksinumeroinen luku niin Suomessa kuin Englannissa. Lisäksi olen tehnyt osta, remontoi, myy- caseja. Tavoitteeni on rakentaa perheellemme vahva sijoitussalkku, jonka turvin voimme elää suhdanteista riippumatta. Tämä matka on hyvässä vauhdissa.

       Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Työurani on alkanut palkkatyössä, joista viimeisimpänä olen toiminut tavaratalonjohtajana. Tänä päivänä olen kuitenkin intohimoinen yrittäjä ja toimin henkilöstö ja talousjohtajana mieheni kanssa omistamassamme perheyrityksessä, joka työllistää n. 30 henkilöä.

       Nyt on minun aika auttaa sinut alkuun tai vauhdittaa sinua eteenpäin vaurastumisesi polulla. Olet sitten vasta herännyt, että jotain täytyisi omille raha-asioille tehdä, haluat vauhdittaa jo alkanutta rahamatkaasi tai tarvitset sparrausta yrityksesi raha-asioissa, voin auttaa sinua. Jos niin päätät, olen palveluksessasi!

       Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.