Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Valitse valmennuspakettisi

Lisätietoja

Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

Varallisuusakatemia

Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapainoisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

Varallisuusakatemia kouluttaa Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä valmentavat vain nämä asiantuntijat.

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

Varallisuusakatemia ei ole sijoituspalveluja tarjoava yritys. Emme anna sijoitusneuvontaa emmekä myy sijoitustuotteita. Huomioithan, että sijoitusneuvonta on lailla säädeltyä toimintaa, jota valvoo Finanssivalvonta. Sijoitusneuvonnassa työskenteleville on kaksi tutkintoa – sijoituspalvelututkinto APV1 ja sijoitusneuvojan tutkinto APV2. Lue mitä eroa on varallisuusvalmennuksella ja sijoitusneuvonnalle blogistamme.

 

Valmentajat

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi

Perustaja, Varallisuusvalmentaja (2008)
KTM, LKV
040 847 9393
terhi@varallisuusakatemia.fi

Olen työläisperheen lapsi. Opin kotoa säästämisen taidon ja ajatuksen, että minulla on aina varaa tärkeimpiin asioihin. Minun piti vain itse tietää, mikä minulle on tärkeintä ja minkä eteen olen valmis ponnistelemaan. Sain nuorena viikkorahaa. Halusin ansaita enemmän, joten sovin vanhempieni kanssa, että jokaisella työllä oli arvo ja mitä enemmän tein, sitä enemmän myös ansaitsin. Sain viikkorahani nousemaan 10 markasta parhaimmillaan 14 markkaan viikossa. Isoin asia, johon säästin nuoruudessa, oli polkupyörä.

Onnelliset lapsuusvuodet jäivät taakse, kun 1990-luvun puolivälissä isäni jäi työttömäksi. Hän oli poissa työelämästä yli viisi vuotta. Tuolloin kävi hyvin selväksi, ettei hyvinvointivaltio kustanna elintasoa, mihin olemme tottuneet. Aloin pohtia, kuinka minun tulisi hoitaa omaa talouttani, jotta selviäisin mahdollisimman hyvin oman talouden myrskyissä ja toisaalta, kuinka luon omasta työstä riippumattomia tuloja. Olin tuolloin 17-vuotias.

Oma vaurastuminen alkoi, kun talletin ensimmäiset 1000 markkaa maaliskuun lopussa 1998 ASP-tilille. Pääsin opiskelemaan Helsingin kauppakorkeakouluun syksyllä 1998 ja koko opiskeluajan kerrytin rahaa ASP-tilille. Opiskeluaikoina tein ensimmäiset sijoitukset Baswaren osakkeisiin.

Poikaystäväni äiti kuoli 1999 syöpään. Kun sairaus todettiin, oli syöpä ehtinyt jo levitä niin, että julkinen terveydenhoito ei suostunut häntä hoitamaan. Kaikki mahdollisuudet kartoitettiin yksityisellä puolella. Taistelu hävittiin ja jäljelle jäi hurja määrä velkaa. Ymmärsin, että vakuutukset tulee olla kunnossa, sillä jos silloin ei hoidettu, miten tulevaisuudessakaan voitaisiin.

Valmistuin keväällä 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta 2002 laajasti rahoitusta lukeneena. Rahani olivat todella lopussa, mutta töitä oli todella vähän tarjolla. Lähdin myymään sijoitustuotteita, koska työttömyys ei tullut kysymykseenkään. Myyntityö oli hyvä koulu, vaikka koulussa mietin, että kauppakorkeakoulusta valmistunut ei myyjäksi ala.

Sijoitin ensin rahastoihin, osakkeisiin, kultaan ja kun löysin sijoitusasunnot, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tajusin, että lähtökohdistani huolimatta, voin hankkia merkittävän omaisuuden.

Sijoitustuotteiden myynnin myötä minusta tuli myös yrittäjä, vaikka se ei ollut suoraan sanottuna edes ajatuksissani. Yli 16 yrittäjävuoden aikana olen saanut kokea yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet. Matkan varrelle on sattunut myös todella huonoja sijoituksia, jotka ovat hetkellisesti vieneet taaksepäin. Todella kalliita oppikokemuksia, mutta opit ovat kyllä menneet perille. Näistä kaikista vuosista olen kuitenkin pystynyt ammentamaan varallisuusvalmentajan työssäni ja ne ovat suoraan hyödyttäneet asiakkaitani.

Vuosien varrella olen saanut tehdä ja toteuttaa mielenkiintoisia asioita rahan ja varallisuuden ympärillä, joita en edes osannut haaveilla nuoruusvuosina. Esikoisteokseni Totuus taloudestasi ilmestyi 2012, Koululaisen rahakirja 2016 (kuvittajana Camilla Tuominen) ja Rikastamo yhdessä Unna Lehtipuun kanssa 2018. Vuonna 2012 ensi-iltansa sai tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa esiinnyin asiantuntijana. Olen nähnyt huikean kasvun perustamassani Vauras Nainen Facebook-ryhmässä, jossa oli toukokuussa 2017 jäseniä 2 500. Lokakuussa 2018 jäseniä on jo melkein 46 000.

Olen ollut mukana kehittämässä asuntosijoittamiseen ostotoimeksiantopalvelua sekä perustanut kiinteistövarainhoitoyhtiön, jonka hallinnoi kiinteistöjä Yhdysvalloissa. Olen kirjoittanut satoja kolumneja ja blogeja, käynyt pitämässä asiantuntijapuheenvuoroja kymmenissä sijoitusalan tapahtumissa ja seminaareissa Suomessa ja ulkomailla (Englanti, Sveitsi) ja tehnyt omaa tuottavaa sijoitustoimintaa. Ennen kaikkea olen valmentanut jo yli 10 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla satoja ihmisiä, joiden oman talouden tulokset ovat näille ihmisille merkittäviä. Kiinnostukseni asuntosijoittamiseen on vienyt minut Yhdysvaltojen markkinoille asti. Nuorena halusin nähdä maailmaa. Haaveeni matkustamisesta on toteutunut sekä liiketoimien että perheen kanssa, johon kuuluu mies ja kaksi kouluikäistä tytärtä.

Isäni työttömyydestä on yli 20 vuotta. Asia, joka tuntui ahdistavalta, antoi kipinän rahataitojen opetteluun ja ponnistusalustan elämälläni. Se on myös koitunut moneen muun ihmisen hyödyksi. Elämä on tarjonnut monen monta oppikoulua, mutta tämä on niistä tärkein ja siitä olen kiitollinen.

Varallisuus on merkinnyt minulle aina valinnanmahdollisuuksia, itsenäisyyttä ja unelmien toteuttamista. Raha itsessään ei ole kovin mielenkiintoista vaan se, mitä sillä voi tehdä ja saada näkyväksi maailmassa.

Terhimajasalmi.com

LinkedIn

Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

  Kati Kyyrö

  Kati Kyyrö

  Varallisuusvalmentaja (2016)
  Tradenomi, filosofian maisteri

  kati.kyyro@varallisuusakatemia.fi

  Henkilökohtainen osakesalkku on ollut parhaimmillaan kuusinumeroinen, mutta koska minulla ei ollut rahataitoja, en osannut saatua sijoitusomaisuutta hallinnoida tai hyödyntää. Osinkotuotot menivät kulutukseen, eivät uudelleensijoitukseen, enkä siten päässyt nauttimaan korkoa korolle -vaikutuksesta. Omaisuutta likvidoin omaan asuntoon, autoon ja moottoripyörään. Lisäksi eri sijoitustuotteiden myyjät osasivat käyttää oikeita sanoja ja myin osakkeita sijoittaakseen eläke-, sijoitus- ja säästövakuutuksiin sekä vipusertifikaatteihin sen enempää ymmärtämättä mihin rahat menivät tai mihin mahdollinen tuotto perustui. Nämä sijoitetut rahat eivät juurikaan tuottaneet omaan taskuun, sijoitustuotteiden liikkeellelaskijat ja myyjät käärivät näissä kaupoissa toivotut voitot.

  Vuonna 2005 valmistuin tradenomiksi, pitkäaikainen parisuhde päättyi ja työ toisella paikkakunnalla kutsui. Elämän mennessä muutenkin uusiksi, tuli mietittyä omaa taloudenhallintaan tai paremminkin sen puutetta ja tein tietoisen päätöksen, että asiaan pitää saada muutos. Olin tätä ennen ollut koko ikäni ”tili tuli, tili meni” -tyyppi, eikä rahataitoja ollut nimeksikään. Aloitin opiskelun erityisesti kirjoista ja blogeista. Ja pikku askelin pääsin ylijäämäiseen talouteen, kartutin vararahaston, sijoitin rahastoihin, uskalsin hankkia elämä ensimmäisen luottokortin ja keräsin alkupääomaa asuntosijoittamisen aloittamiseen.

  Vuonna 2012 perustimme veljeni kanssa Kyyrö Capital Oy:n, jonka kautta meillä on tällä hetkellä 11 asuntoa Tampereelta (ei ulkopuolisia sijoittajia). Hoidan yhtiössä kohteiden etsimisen, vuokrasuhteet ja remontit. Olen kerryttänyt ammattitaitoani asuntosijoittamisesta, vuokranantajana ja taloyhtiössä toimimisessa tähän mennessä 33 eri koulutuksessa, olen osallistunut 64 taloyhtiön hallituksen kokoukseen ja 46 yhtiökokoukseen. Taloyhtiöaktiivina minulla on tällä hetkellä neljä hallituksen puheenjohtajuutta, neljä hallituspaikkaa, yksi toiminnantarkastajuus ja hoidan kolmessa taloyhtiössä hallintoa (yhtiöissä ei isännöitsijää). Lisäksi toimin yhdessä taloyhtiössä hallinnollisena isännöitsijänä. Isännöintikoulutuksen aloitan näillä näkymin marraskuussa 2018.

  Tällä hetkellä sijoitusvarallisuuteni on pääosin Kyyrö Capital Oy.ssä, mutta sijoituksia on myös osakkeissa, rahastoissa ja säästövakuutuksessa. Seuraava taloudellinen tavoitteeni on taloudellinen vapaus, jonka uskon saavuttavani asuntosijoittamistoiminnan kautta. Osakepainon lisääminen sijoitussalkussa on myös tähtäimessä.

  Valmennan vaurastumisen taitoja, eli henkilöitä, jotka ovat säästämisen ja sijoittamisen alkutaipaleella sekä asuntosijoittamisen perusteita.

  Valmennan Pirkanmaan alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Minna Nikula

   Minna Nikula

   Varallisuusvalmentaja (2018)
   KTM
   minna.nikula@varallisuusakatemia.fi

   Hei, olen Minna, valmentaja, sijoittaja, toimitusjohtaja, bloggaaja ja ihanan pienen tytön äiti. Oma rahahistoriani alkaa niukasta lapsuudesta, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Opiskelujen jälkeisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti, ja minusta kehittyi lyhyessä ajassa himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

   Tuosta pohjapisteestä alkoi intohimoinen opiskeluni ja matkani kohti taloudellista riippumattomuutta. Muutamassa vuodessa tein täyskäännöksen taloudessani. Näinä vuosina moninkertaistin nettovarallisuuteni, hankin itselleni taloudellisen puskurin ja keräsin merkittävän sijoitussalkun osakkeita, rahastoja, asuntoja ja arvometalleja. Nykyään shoppailen osakkeita samalla intohimolla kuin ennen merkkilaukkuja ja pohdin vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä Rahataidot-blogissani.

   Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, ja olen luonut kansainvälistä uraa markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä olen perustanut Suomeen kansainvälisen asiakasymmärrystoimiston tytäryhtiön, joka palkittiin vuonna 2017 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatilla kuuluessaan Suomen 1%:n nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. Lisäksi olen päivätyöni ohella toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, mm. valmentaen ihmisiä omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet.

   En olisi itse saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia, ja nyt haluan auttaa myös muita ottamaan taloutensa ohjat omiin käsiinsä. Uskon, että vaurastuminen on mahdollista ihan meille jokaiselle – ajatus, joka ei käynyt pienessä mielessänikään vielä muutamia vuosia sitten!

   Valmennan Jyväskylässä, satunnaisesti myös Helsingissä, sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.