Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Varallisuusakatemia

  Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

  Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapainoisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

  Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

  Varallisuusakatemia kouluttaa Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä valmentavat vain nämä asiantuntijat.

  Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

  Varallisuusakatemia ei ole sijoituspalveluja tarjoava yritys. Emme anna sijoitusneuvontaa emmekä myy sijoitustuotteita. Huomioithan, että sijoitusneuvonta on lailla säädeltyä toimintaa, jota valvoo Finanssivalvonta. Sijoitusneuvonnassa työskenteleville on kaksi tutkintoa – sijoituspalvelututkinto APV1 ja sijoitusneuvojan tutkinto APV2. Lue mitä eroa on varallisuusvalmennuksella ja sijoitusneuvonnalle blogistamme.

   

  Valmentajat

  Terhi Majasalmi

  Terhi Majasalmi

  Perustaja, Varallisuusvalmentaja (2008), Päävalmentaja
  KTM, LKV
  040 847 9393
  terhi@varallisuusakatemia.fi

  Olen työläisperheen lapsi. Opin kotoa säästämisen taidon ja ajatuksen, että minulla on aina varaa tärkeimpiin asioihin. Minun piti vain itse tietää, mikä minulle on tärkeintä ja minkä eteen olen valmis ponnistelemaan. Sain nuorena viikkorahaa. Halusin ansaita enemmän, joten sovin vanhempieni kanssa, että jokaisella työllä oli arvo ja mitä enemmän tein, sitä enemmän myös ansaitsin. Sain viikkorahani nousemaan 10 markasta parhaimmillaan 14 markkaan viikossa. Isoin asia, johon säästin nuoruudessa, oli polkupyörä.

  Onnelliset lapsuusvuodet jäivät taakse, kun 1990-luvun puolivälissä isäni jäi työttömäksi. Hän oli poissa työelämästä yli viisi vuotta. Tuolloin kävi hyvin selväksi, ettei hyvinvointivaltio kustanna elintasoa, mihin olemme tottuneet. Aloin pohtia, kuinka minun tulisi hoitaa omaa talouttani, jotta selviäisin mahdollisimman hyvin oman talouden myrskyissä ja toisaalta, kuinka luon omasta työstä riippumattomia tuloja. Olin tuolloin 17-vuotias.

  Oma vaurastuminen alkoi, kun talletin ensimmäiset 1000 markkaa maaliskuun lopussa 1998 ASP-tilille. Pääsin opiskelemaan Helsingin kauppakorkeakouluun syksyllä 1998 ja koko opiskeluajan kerrytin rahaa ASP-tilille. Opiskeluaikoina tein ensimmäiset sijoitukset Baswaren osakkeisiin.

  Poikaystäväni äiti kuoli 1999 syöpään. Kun sairaus todettiin, oli syöpä ehtinyt jo levitä niin, että julkinen terveydenhoito ei suostunut häntä hoitamaan. Kaikki mahdollisuudet kartoitettiin yksityisellä puolella. Taistelu hävittiin ja jäljelle jäi hurja määrä velkaa. Ymmärsin, että vakuutukset tulee olla kunnossa, sillä jos silloin ei hoidettu, miten tulevaisuudessakaan voitaisiin.

  Valmistuin keväällä 2002 Helsingin kauppakorkeakoulusta 2002 laajasti rahoitusta lukeneena. Rahani olivat todella lopussa, mutta töitä oli todella vähän tarjolla. Lähdin myymään sijoitustuotteita, koska työttömyys ei tullut kysymykseenkään. Myyntityö oli hyvä koulu, vaikka koulussa mietin, että kauppakorkeakoulusta valmistunut ei myyjäksi ala.

  Sijoitin ensin rahastoihin, osakkeisiin, kultaan ja kun löysin sijoitusasunnot, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tajusin, että lähtökohdistani huolimatta, voin hankkia merkittävän omaisuuden.

  Sijoitustuotteiden myynnin myötä minusta tuli myös yrittäjä, vaikka se ei ollut suoraan sanottuna edes ajatuksissani. Yli 16 yrittäjävuoden aikana olen saanut kokea yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet. Matkan varrelle on sattunut myös todella huonoja sijoituksia, jotka ovat hetkellisesti vieneet taaksepäin. Todella kalliita oppikokemuksia, mutta opit ovat kyllä menneet perille. Näistä kaikista vuosista olen kuitenkin pystynyt ammentamaan varallisuusvalmentajan työssäni ja ne ovat suoraan hyödyttäneet asiakkaitani.

  Vuosien varrella olen saanut tehdä ja toteuttaa mielenkiintoisia asioita rahan ja varallisuuden ympärillä, joita en edes osannut haaveilla nuoruusvuosina. Esikoisteokseni Totuus taloudestasi ilmestyi 2012, Koululaisen rahakirja 2016 (kuvittajana Camilla Tuominen) ja Rikastamo yhdessä Unna Lehtipuun kanssa 2018. Vuonna 2012 ensi-iltansa sai tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa esiinnyin asiantuntijana. Olen nähnyt huikean kasvun perustamassani Vauras Nainen Facebook-ryhmässä, jossa oli toukokuussa 2017 jäseniä 2 500. Maaliskuussa 2019 ryhmässä rikottiin 50 000 jäsenen rajapyykki.

  Olen ollut mukana kehittämässä asuntosijoittamiseen ostotoimeksiantopalvelua sekä perustanut kiinteistövarainhoitoyhtiön, jonka hallinnoi kiinteistöjä Yhdysvalloissa. Olen kirjoittanut satoja kolumneja ja blogeja, käynyt pitämässä asiantuntijapuheenvuoroja kymmenissä sijoitusalan tapahtumissa ja seminaareissa Suomessa ja ulkomailla (Englanti, Sveitsi) ja tehnyt omaa tuottavaa sijoitustoimintaa. Ennen kaikkea olen valmentanut jo yli 10 vuoden ajan Suomessa ja ulkomailla satoja ihmisiä, joiden oman talouden tulokset ovat näille ihmisille merkittäviä. Kiinnostukseni asuntosijoittamiseen on vienyt minut Yhdysvaltojen markkinoille asti. Nuorena halusin nähdä maailmaa. Haaveeni matkustamisesta on toteutunut sekä liiketoimien että perheen kanssa, johon kuuluu mies ja kaksi kouluikäistä tytärtä.

  Isäni työttömyydestä on yli 20 vuotta. Asia, joka tuntui ahdistavalta, antoi kipinän rahataitojen opetteluun ja ponnistusalustan elämälläni. Se on myös koitunut moneen muun ihmisen hyödyksi. Elämä on tarjonnut monen monta oppikoulua, mutta tämä on niistä tärkein ja siitä olen kiitollinen.

  Varallisuus on merkinnyt minulle aina valinnanmahdollisuuksia, itsenäisyyttä ja unelmien toteuttamista. Raha itsessään ei ole kovin mielenkiintoista vaan se, mitä sillä voi tehdä ja saada näkyväksi maailmassa.

  Terhimajasalmi.com

  LinkedIn

  Valmennan pääkaupunkiseudulla sekä Zoomilla/puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Minna Nikula

   Minna Nikula

   Varallisuusvalmentaja© (2018), Päävalmentaja
   KTM
   minna.nikula@varallisuusakatemia.fi

   Hei, olen Minna, valmentaja, sijoittaja, yrittäjä ja ihanan pienen tytön äiti. Tulen vähävaraisesta perheestä, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Opiskelujen jälkeisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti, ja minusta kehittyi lyhyessä ajassa himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

   Tuossa pohjapisteessä päädyin varallisuusvalmennukseen, joka sysäsi käyntiin mullistavan muutoksen elämässäni. Muutamassa vuodessa hankin itselleni taloudellisen puskurin ja rakensin kuusinumeroisen osakesalkun, minkä jälkeen hankin myös kymmenkunta sijoitusasuntoa puolisoni kanssa ja kasvatin sijoitussalkkuani yhteensä kuusinumeroisilla sijoituksilla muihin omaisuuslajeihin.

   Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, MB Elämäntaidon valmentaja ja MB Master Coach, minkä lisäksi olen suorittanut APV1-tutkinnon. Olen luonut kansainvälistä uraa liiketoiminnan kehityksen ja markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä perustin ja johdin kansainvälisen kasvuyrityksen suomalaista tytäryhtiötä, joka palkittiin vuonna 2017 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatilla kuuluessaan suomalaisten yritysten nopeimmin kasvavaan 1%:n parhaimmistoon. Lisäksi aloin kasvattaa omaa sivutoimista yritystäni valmentajana. Kun saavutin omassa yrityksessäni sivutoimisesti 100 000 euron vuosittaisen liikevaihdon, siirryin täysipäiväiseksi yrittäjäksi intohimotyöni valmentamisen pariin vuonna 2020.

   Intohimoni on auttaa kunnianhimoisia naisia ja pienyrittäjiä kehittämään ajatteluaan ja ottamaan käyttöön toimivia strategioita, jolla he voivat kasvattaa tulojaan, hallita rahojaan ja sijoittaa saavuttaakseen taloudellisen turvan ja riippumattomuuden.

   Olen itse valmentautunut viime vuosina kymmenien tuhansien eurojen ja satojen tuntien edestä. En olisi saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia, ja nyt haluan auttaa myös muita vaurastumaan ja pääsemään taloudellisiin tavoitteisiinsa. Tiedän, että ihan jokaisella on huikea potentiaali vaurastua oikeanlaisella ajattelulla ja strategioilla! Jos et tiedä miten päästä tavoitteisiisi, etenet liian hitaasti tai olet jumissa, valmentajan avulla voit päästä tuloksiin paljon nopeammin.

   Valmennan pääkaupunkiseudulla sekä Zoomilla/puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

    Heli Bergström

    Heli Bergström

    Varallisuusvalmentaja© (2021)
    TkT, KM, MBA, CEC
    heli.bergstrom@varallisuusakatemia.fi

    Olen monessa liemessä keitetty ammattilainen, joka on jatkuvasti laajentanut osaamistaan uusille alueille. Jano itseni kehittämiseen ei ole sammunut vieläkään. Olen aloittanut työurani saaristokaupan kassalta, toiminut raskaan liikenteen kuljettajana, johtanut useiden organisaatioiden talousasioita, IT-palveluja, henkilöstöä sekä rakentanut uusia palvelukokonaisuuksia ja vienyt suuria muutoksia läpi kansainvälisissä suurissa asiantuntijaorganisaatioissa. Viimeiset 12 vuotta olen toiminut valmentamisen parissa. Päätyöni on HR:n ja johtamisen lehtorina ammattikorkeakoulussa ja sivutyöni oman yritykseni puitteissa johdon, esimiesten ja asiantuntijoiden coachaus, muutoscoachaus, johtajuusprofiloinnit ja varallisuusvalmennus.

    Koulutukseni on monitieteinen ja sisältää mm. johtamista, ammattikasvatusta, rahoitusta ja valmentamista. Olen väitellyt 2011 tietointensiivisen työn sujuvuudesta ja sen johtamisesta. Olen kansainvälisesti sertifioitu johdon coach ja minulla on kansainväliset pätevyydet ryhmien, tiimien, esimiesten ja asiantuntijoiden valmentamiseen. Voit tutustua kokemukseeni ja koulutukseeni tarkemmin LinkedIn-profiilissani (https://www.linkedin.com/in/heli-bergstrom/) Varallisuusakatemian Varallisuusvalmentajan© koulutukseen kuuluvan Sijoituspalvelututkinnon (APV 1) lisäksi olen suorittanut myös laajemman soveltavan Sijoitusneuvojan tutkinnon (APV 2).

    Olen työläisperheen sisarussarjan vanhin. En ole pystynyt siirtymään lukiosta suoraan opiskelemaan, vaan ensin oli hankittava työ ja opiskelut pystyin aloittamaan sivutoimisesti vasta sitten, kun aloin ansaita palkkaa. Kohdalleni on myös sattunut avioero. Tiedän siis, millaisia rahallisia haasteita ihmisen elämän varrelle saattaa tulla – toiset ovat helpommin ratkaistavissa ja toiset vaikeammin. Tiedän myös, miten haasteista voi selviytyä voittajana.

    Olen tottunut viimeiset reilut 30 vuotta pitämään rahatilanteestani tarkkaa kirjaa ja laatinut budjetin aina vähintään vuodeksi eteenpäin. Jossakin vaiheessa velkaa on ollut paljon eikä ole ollut mahdollista säästää, saati sijoittaa. Tarkan taloudenpidon ja muutamien rohkeiden siirtojen ansiosta olen saanut unelmiani toteutettua; asun rauhallisessa paikassa puhtaan järven rannalla omakotitalossa ihanan aviomieheni kanssa tehden merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä.

    Sijoittajana minulla on kokemusta vakuutussäästämisestä, rahastosijoittamisesta ja osakkeista. Valmennuskokemukseni ansiosta osaan kuitenkin valmentaa sinua laajasti varallisuusasioissa. Tartu sinäkin rohkeasti kohtaamiisi rahahaasteisiin! Autan sinua mielelläni eteenpäin kohti vauraampaa tulevaisuutta.

    Valmennan pääasiassa Zoomilla, joten toiminta-alueeni on aikaero huomioiden koko maailma. Voit varata valmennuksen täältä.

     Anna Harjula

     Anna Harjula

     Varallisuusvalmentaja© (2020)
     Insinööri, AMK
     anna.harjula@varallisuusakatemia.fi

     Tulen yrittäjäperheestä. Jo lapsena minua ja sisaruksiani kannustettiin työntekoon, säästämiseen ja sijoittamiseen. Teini-ikäisenä isäni esitteli minulle osakesalkkuni, joka koostui muutamasta eri osakkeesta. Hiljalleen vastuu sijoituspäätöksistä siirtyi vanhemmiltani minulle, ja täysi-ikäistyttyäni kokeilin useimmat pankin tarjoamat tuotteet aina rahastoista joukkolainoihin.

     Vuonna 2010 osallistuin Terhin Varallisuusvalmennukseen. Opin pienentämään menojani, lisäämään tulojani ja tekemään sijoittamisesta tavan. En äkkirikastunut, mutta sain pohjan, jolle aloin rakentaa varallisuuttani. Tällä hetkellä rakennamme jo toista omakotitaloamme, enkä olisi pystynyt toteuttamaan haavetta hirsitalosta metsän reunassa ilman vuosien aikana saavuttamaani omaisuutta.

     Olen ollut asuntosijoittaja vuodesta 2009 lähtien. Lisäksi salkussani on erilaisia rahastoja, ETF:iä ja osakkeita. Tällä hetkellä haluan oppia lisää vastuullisesta sijoittamisesta, yrittäjyydestä ja treidauksesta. Lapsille sijoittaminen ja rahataitojen opettaminen ovat minulle tärkeitä asioita. Ymmärrän nyt, että lapsuudenkodissa saamani rahakasvatus ei ole itsestäänselvyys, ja useissa perheissä rahasta puhuminen on suorastaan tabu.

     Koulutukseltani olen insinööri, mutta olen aina ollut kiinnostunut sijoittamisesta, taloudenhallinnasta ja itseni kehittämisestä. Seuraan päivittäin talousuutisia ja pyrin tutkimaan uusia, kiinnostavia asioita ja ilmiöitä. Pari vuotta sitten huomasin, että asiat, joita minä pidin itsestäänselvyyksinä eivät suurimmalle osalle ympärilläni olevista naisista olleetkaan sitä, vaan tietoa, jonka moni koki hankalasti ymmärrettäväksi ja muille kohdistetuksi. Jakamalla minulla jo olemassa ollutta tietoa pystyin jo tuolloin auttamaan ja innostamaan muitakin sijoittamaan. Koska minulta kyseltiin talousasioista yhä enenevissä määrin, päätin hakeutua Varallisuusvalmentaja- ja APV1-koulutukseen.

     Kahden pienen lapsen äitinä tiedän, että säästäminen ja sijoittaminen saattavat tuntua hankalilta, jopa mahdottomilta asioilta hektisessä arjessa. Kun raha-asiat ovat hallittavissa ja sinulla on selkeä suunta, vaurastuminen tapahtuu melkein itsestään. Tärkeintä on aloittaa eikä koskaan ole liian myöhäistä!

     Valmennan noin 50 kilometrin säteellä Riihimäeltä sekä Zoomilla/puhelimitse.  Voit varata valmennuksen täältä.