Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Valitse valmennuspakettisi

Lisätietoja

Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

Varallisuusakatemia

Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapai-noisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

Varallisuusakatemia kouluttaa auktorisoituja Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstä valmentavat vain nämä auktorisoidut asiantuntijat.

Varallisuusakatemia ei myy sijoitustuotteita.

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

Valmentajat

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi

Yrittäjä, Varallisuusvalmentaja
KTM, LKV
040 847 9393
terhi@varallisuusakatemia.fi

Pohdin jo 1990-luvun puolessavälissä isäni työttömyyden aikaan, miten voisin saada työstä riippumattomia tuloja ja saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Olen aloittanut varallisuuden kasvattamisen nollasta ja tiedän, että päättäväisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia. Uskon, että meistä jokainen voi vaikuttaa itse omaan taloudelliseen tulevaisuuteensa.

Vuonna 2008 äitiyslomani aikana mietin, mitä oikeasti haluan tehdä elämässäni. Paras ideani tuolloin oli naisvarallisuusvalmennukset. Ensimmäisen Vauras Nainen -valmennuksen pidin vuonna 2009. Vuosien aikana olen järjestänyt neljä Menestys -seminaaria, kirjoittanut kaksi kirjaa (Totuus taloudestasi (Talentum, 2012 ja Koululaisen rahakirja, Readme.fi 2016), ollut mukana tv-sarjassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), valmentanut henkilökohtaisesti sekä verkkovalmennusten avulla, käynyt puhumassa, kirjoittanut useamman vuoden palstaa Ilta-Sanomiin ja kouluttanut varallisuusvalmentajia. Käyn vuosittain valmentamassa myös Lontoossa. Terhimajasalmi.com sivuille pääset tästä.

Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

  Paula Halonen

  Paula Halonen

  Varallisuusvalmentaja
  paula.halonen@varallisuusakatemia.fi

   

  Kiinnostus omaan talouteen sai sysäyksen toisen lapsen syntymän jälkeen. Olin kotona ja mieheni kanssa meni huonosti. Heräsin ajattelemaan:” Miten minun käy taloudellisesti jos päätyisimme eroon? Voisinko pitää tämän elintason? Mistä joutuisin luopumaan?”

  Minulle oli kertynyt luottokorttivelkoja. Tunsin, etten selviä yksin, joten päätin pyytää apua. Sain sitä henkilökohtaisesta varallisuusvalmennuksesta. Sain luottokorttivelkani maksettua sekä kerättyä puskurin. Tämä kaikki helpotti myös parisuhdetta emmekä päätyneet eroon.

  Haluan omalla esimerkilläni auttaa muita löytämään keinot, joilla pääsee eteenpäin omassa taloudessa. Haluan auttaa sinua ymmärtämään, ettei tarvitse olla valmiiksi varakas, hyväpalkkaisessa virassa, jotta voi aloittaa. Meistä jokainen aloittaa jostakin. Lopputulos on kiinni sinusta.

  Valmennan Oulun alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Kati Kyyrö

   Kati Kyyrö

   Varallisuusvalmentaja
   kati.kyyro@varallisuusakatemia.fi

    

   Vanhemmat opettivat, että raha ei tule ilman omia ponnisteluita. Ja nuorena tämän opinkin, kun säästin 10-vuotiaana ensimmäisestä kesätyöstä rahat toivottuun ratsastuskurssiin. Oppi ei kuitenkaan estänyt rahankäyttötapojen muotoutumista sellaisiksi, että kun tili tuli, se myös meni. En onneksi koskaan ostanut mitään luotolle, vaan jos rahat oli loppu, niin ne oli loppu. Reilu 10 vuotta sitten päätin, että on syytä ”aikuistua” rahan suhteen, lopettaa sählääminen ja ryhtyä kartuttamaan rahaa isompiin ostoksiin. Hetkeä myöhemmin tavoite vaihtui vararahaston keräämiseksi ja rahataitoja opiskellessa tavoitteeksi muodostui taloudellinen riippumattomuus.

   Kokemusta on tullut säästämisestä ja sijoittamisesta monessa muodossa aina osakkeista perintöverotusasioihin. Erityisesti asuntosijoittaminen, johon olen keskittynyt täysillä pari vuotta, on lähellä sydäntäni. Kun samalla toteaa parantuneensa shoppailuhimostaan, voi sanoa olevansa hyvällä mallilla matkalla kohti toivottua vaurautta.

   Aloitat sitten alusta tai olet jo ottanut askeleita taloudellisen tilanteesi parantamisessa, olen mukana. En tee työtä puolestasi vaan tuen, kyseenalaistan, ohjaan ja pusken lempeästi kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Asenne ja usko omaa tekemiseen ovat tärkeintä, ja täältä niitä löytyy jaettavaksi asti!

   Valmennan Pirkanmaan alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

    Unna Lehtipuu

    Unna Lehtipuu

    Varallisuusvalmentaja
    unna.lehtipuu@varallisuusakatemia.fi

    Hei, Olen Unna, sijoittamisopas Timanttipesulan kirjoittaja ja yrittäjä. Haluan auttaa sinua sijoittamaan elämäsi tärkeimmät pääomat – rahan, ajan ja talentin  – parhaalla mahdollisella tavalla, arvojesi mukaisesti.

    Jos nykyiset arjen päätöksesi eivät kasvata vaurautta tai vie sinua kohti elämäsi tärkeimpiä tavoitteita, on korkea aika kääntää kurssia.

    Olen apunasi, jos mietit miten fiksummin voit säästää, kuluttaa, sijoittaa ja rakentaa samalla tulevaisuuttasi.  Annan työkaluja, jotka auttavat sinua pohtimaan valintojasi myös elämäsi ison kuvan ja tavoitteittesi kautta.  Suunnitteletko ehkä ryhtymistä osaaika- tai kokoaikayrittäjäksi ja mietit, riittävätkö resurssit ja miten kannattaa varautua?  Entä miten ottaa sijoittajana ensiaskeleet?

    Valmennuksessa lähdemme liikkeelle numeroistasi ja tilannearviosta, jossa otetaan huomioon elämäsi kokonaistilanne, jonka jälkeen asetamme tavoitteet ja mietimme keinoja niiden tavoittamiseksi.

    Vaikka itse olen opiskellut myös taloutta ja työskennellyt varainhankinnan ja finanssiasioiden parissa, parhaat opit olen saanut kantapään kautta  – yrittäjänä, nelilapsisen perheen talouden pyörittäjänä, omakotitalon rakentajana ja (säästö)sijoittajana. Tiedän, että pienistä puroista kasvaa isompia virtoja. Aloita oman paremman taloudellisen tulevaisuutesi rakentaminen tänään.

    Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

     Minna Nikula

     Minna Nikula

     Varallisuusvalmentaja
     minna.nikula@varallisuusakatemia.fi

     Hei, olen Minna, valmentaja, sijoittaja, toimitusjohtaja, bloggaaja ja ihanan pienen tytön äiti. Oma rahahistoriani alkaa niukasta lapsuudesta, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Opiskelujen jälkeisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti, ja minusta kehittyi lyhyessä ajassa himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

     Tuosta pohjapisteestä alkoi intohimoinen opiskeluni ja matkani kohti taloudellista riippumattomuutta. Muutamassa vuodessa tein täyskäännöksen taloudessani. Näinä vuosina moninkertaistin nettovarallisuuteni, hankin itselleni taloudellisen puskurin ja keräsin merkittävän sijoitussalkun osakkeita, rahastoja, asuntoja ja arvometalleja. Nykyään shoppailen osakkeita samalla intohimolla kuin ennen merkkilaukkuja ja pohdin vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä Rahataidot-blogissani.

     Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, ja olen luonut kansainvälistä uraa markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä olen perustanut Suomeen kansainvälisen asiakasymmärrystoimiston tytäryhtiön, joka palkittiin vuonna 2017 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatilla kuuluessaan Suomen 1%:n nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. Lisäksi olen päivätyöni ohella toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, mm. valmentaen ihmisiä omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet.

     En olisi itse saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia, ja nyt haluan auttaa myös muita ottamaan taloutensa ohjat omiin käsiinsä. Uskon, että vaurastuminen on mahdollista ihan meille jokaiselle – ajatus, joka ei käynyt pienessä mielessänikään vielä muutamia vuosia sitten!

     Valmennan Jyväskylässä, satunnaisesti myös Helsingissä, sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.

      Nina Nordlund

      Nina Nordlund

      Varallisuusvalmentaja
      nina.nordlund@varallisuusakatemia.fi

       

      Nina on koulutukseltaan tuotantotalouden diplomi-insinööri sekä lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen lähihoitaja. Oman talouden tasapainottaminen ja kohentaminen on hänelle äärimäisen tärkeätä, etenkin kun puhutaan perheistä. Vanhempina meidän oma talous pitää olla kunnossa, jotta voimme ensinnäkin turvata perheemme hyvinvoinnin ja toiseksi kasvattaa lapsistamme taloudellisesti vastuullisia yksilöitä.

      Nina on perustanut suositun talouskasvatusblogin Lapset ja raha ja hän on lisäksi ollut luennoimassa eri tilaisuuksissa säästämisestä ja sijoittamisesta lapsiperheissä. Ninat valittiin toiseksi kiinnostavammaksi vieraaksi Nordnetin #rahapodin TOP 10 listalle 2016.

      Nina tavoittelee taloudellista vapautta ja on tehnyt paljon työtä sen eteen. Hänen perheellä on 11 sijoitusasuntoa ja osakkuuksia listaamattomiin yrityksiin, lisäksi hän sijoittaa aktiivisesti osakkeisiin, osake-, ETF- ja indeksirahastoihin.

      Ninalta saat apua, ohjausta ja käytännön työkaluja, sekä oman talouden hallintaan, että miten omaa säästämistä kannattaa kehittää eteenpäin.

      Nina valmentaa pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

       Sanna Spårman

       Sanna Spårman

       Varallisuusvalmentaja
       sanna.sparman@varallisuusakatemia.fi

       Olen Sanna, äiti, yrittäjä ja sijoittaja. Oma näkemykseni on, että jos et luo tavoitteita, et myöskään ikinä saavuta niitä!

       Olen tehnyt noin 15 viimeistä vuotta töitä terveyspalvelubisneksessä ja vahvasti ratkaisumyynnin parissa. Olen koulutukseltani tradenomi.

       Intohimo ja kiinnostus asuntosijoittamiseen alkoi 2015, kun ostin ensimmäisen sijoitusasuntoni. Jäin kerrasta koukkuun. Aloin opiskelemaan ja tutkimaan lisää asuntosijoittamisesta. Asuntosijoittaminen johdatti minut vihdoin kauan haaveissa olleelle yrittäjän polulle. Olen ollut yrittäjä vuodesta 2017 ja reilussa puolessa vuodessa onnistuin kasvattamaan liiketoiminnan sille tasolle, että kykenin jäämään pois palkkatöistä. Koska olen kovasti innostuvaa sorttia, perustimme heti perään mieheni kanssa toisen yrityksen.

       Olen aloittanut sijoittamisen noin 3 vuotta sitten nollasta. Nyt minulla on useita sijoitusasuntoja sekä autohalliosakkeita pk-seudulta. Olen keskittynyt ostamaan nyt viimeisimpänä uudiskohteita. Asuntojani vuokraan kalustettuna lyhytaikaiseen majoitustarpeeseen. Olen myös sijoittanut jonkun verran rahastoihin sekä osakkeisiin.

       Olen minäkin elänyt kädestä suuhun, kasvattanut luottokorttivelkaa ja pistänyt kaikki rahat menemään sitä mukaa kun palkka tuli. Minusta on hyvä, että on elänyt erilaisia vaiheita oman talouden suhteen eri vuosina. Jos luet tätä nyt, olet jo askeleen lähempänä vaurastumista. Olisipa hienoa olla osa sitä matkaa!

       Autan sinua saamaan taloutesi haltuun ja lähdetään toteuttamaan sinun unelmia! Oman talouden johtaminen on oikeasti tosi kivaa ja palkitsevaa! On todella voimaannuttavaa olla oman taloutensa johtaja!

       Valmennan pääkaupunkiseudulla sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.

        Mervi Tanskanen

        Mervi Tanskanen

        Varallisuusvalmentaja
        mervi.tanskanen@varallisuusakatemia.fi

         

        Hei, olen Mervi, ja haluan auttaa sinua eteenpäin tielläsi vaurauteen. Muutama vuosi sitten ymmärsin, että myös minulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan talouteeni. Luin Terhin kirjan Totuus taloudestasi, ja tajusin, että omat pienet päätökseni rahan suhteen voivat olla todella kauaskantoisia. Olin aina ajatellut varallisuuden ja kyvyn tehdä rahaa kuuluvan harvoille ja valituille.

        Päätin kuitenkin sisukkaasti aloittaa arvopaperisijoittamisen ja pikkuhiljaa olen laajentanut sijoittamista metsään ja sijoitusasuntoihin. Olen sitä mieltä, että elämän ei tarvitse olla ryppyotsaista puurtamista. Talousasioista oppiminen, säästäminen ja sijoittaminen tuovat arkeen uudenlaista mielenkiintoa ja jännitettä. Voimme yhdessä etsiä sinulle parhaat ratkaisut elämäntilanteesi mukaan. Ota rohkeasti askel kohti vauraampaa tulevaisuutta!

        Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

         Tellu Uotila

         Tellu Uotila

         Varallisuusvalmentaja
         tellu.uotila@varallisuusakatemia.fi

         Hei, Olen Tellu ja haluan auttaa sinua vaurastumisesi polulla. Sanotaan, että raha ei ole tärkeää. Sen puute tai aiheuttama huoli on kuitenkin yksi vahvasti onnellisuuteemme vaikuttava tekijä. Mieti, miltä tuntuisi, jos oman työtulosi ohella raha tekisi töitä sinulle – jopa nukkuessasi? Tämä on mahdollista sinulle tulotasostasi riippumatta. Intohimoni on auttaa sinua tällä matkalla.

         Oma määrätietoinen matkani sijoittajana alkoi vuonna 2010. Yritystoimintamme tuotti hyvin ja siitä tulleen rahan halusimme saada tuottamaan. Siksi aloin opiskella määrätietoisesti sijoittamista. Sijoitan niin asuntoihin, osakkeisiin kuin arvometalleihin. Asunnot ovat olleet viime vuosina keskiössä ja niitä on vuokratuloa tuottamassa tällä hetkellä kaksinumeroinen luku niin Suomessa kuin Englannissa. Lisäksi teen osta, remontoi, myy- caseja. Yrittämisen ja sijoittamisen avulla olemme saavuttaneet perheellemme taloudellisen riippumattomuuden eli pystymme elämään sijoitustemme tuotoilla.

         Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri. Työurani on alkanut palkkatyössä, joista viimeisimpänä olen toiminut tavaratalonjohtajana. Tänä päivänä olen kuitenkin intohimoinen yrittäjä ja toimin toimitusjohtajana mieheni kanssa omistamassamme perheyrityksessä, joka työllistää n. 50 henkilöä.

         Nyt on minun aika auttaa sinut alkuun tai vauhdittaa sinua eteenpäin vaurastumisesi polulla. Olet sitten vasta herännyt, että jotain täytyisi omille raha-asioille tehdä, haluat vauhdittaa jo alkanutta rahamatkaasi tai tarvitset sparrausta yrityksesi raha-asioissa, voin auttaa sinua. Jos niin päätät, olen palveluksessasi!

         Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.