Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

Nimi

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Sähköposti

Puhelin

Valitse valmennuspakettisi

Lisätietoja

Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

Varallisuusakatemia

Kaikilla on mahdollisuus vaurastua. Kuitenkaan kaikki eivät vaurastu. Mistä kenkä puristaa?

Oman talouden hoidossa ja varallisuuden kasvattamisessa tarvitsemme rahataitoja. Kukaan ei synny rahataitojen kanssa, joten ne opitaan elämän aikana. Mitä paremmat rahataidot, sitä tasapai-noisempaa elämämme on. Rahataitojen avulla pystymme ansaitsemaan paremmin, säästämään ja vaikuttamaan taloudelliseen turvaamme.

Varallisuusvalmentajat® opettavat rahataitoja, sparraavat oman talouden kysymyksissä ja tekevät suunnitelmia, joilla taloudelliseen tavoitteisiin päästään. Valmennuksia on yksityishenkilöille ja yrityksille.

Varallisuusakatemia kouluttaa auktorisoituja Varallisuusvalmentajia®. Asiakkaitamme eli yksityishenkilöitä, yrittäjiä ja yritysten henkilöstä valmentavat vain nämä auktorisoidut asiantuntijat.

Varallisuusakatemia ei myy sijoitustuotteita.

Meille on tärkeintä, että asiakkaamme näkevät heille sydäntä lähellä olevien, jopa mahdottomalta tuntuvien asioiden toteutuvan elämässään. Me teemme kaikkemme, että ne toteutuvat.

Valmentajat

Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi

Yrittäjä, Varallisuusvalmentaja
KTM, LKV
040 847 9393
terhi@varallisuusakatemia.fi

Pohdin jo 1990-luvun puolessavälissä isäni työttömyyden aikaan, miten voisin saada työstä riippumattomia tuloja ja saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden. Olen aloittanut varallisuuden kasvattamisen nollasta ja tiedän, että päättäväisyydellä ja pitkäjänteisyydellä voi saada aikaan isoja tuloksia. Uskon, että meistä jokainen voi vaikuttaa itse omaan taloudelliseen tulevaisuuteensa.

Vuonna 2008 äitiyslomani aikana mietin, mitä oikeasti haluan tehdä elämässäni. Paras ideani tuolloin oli naisvarallisuusvalmennukset. Ensimmäisen Vauras Nainen -valmennuksen pidin vuonna 2009. Vuosien aikana olen järjestänyt neljä Menestys -seminaaria, kirjoittanut kaksi kirjaa (Totuus taloudestasi (Talentum, 2012 ja Koululaisen rahakirja, Readme.fi 2016), ollut mukana tv-sarjassa Kirsi ja himoshoppaajat (Liv 2013), valmentanut henkilökohtaisesti sekä verkkovalmennusten avulla, käynyt puhumassa, kirjoittanut useamman vuoden palstaa Ilta-Sanomiin ja kouluttanut varallisuusvalmentajia. Käyn vuosittain valmentamassa myös Lontoossa. Terhimajasalmi.com sivuille pääset tästä.

Valmennan pääkaupunkiseudulla, sekä Skypellä puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

  Paula Halonen

  Paula Halonen

  Varallisuusvalmentaja
  paula.halonen@varallisuusakatemia.fi

   

  Kiinnostus omiin raha-asioihin sai sysäyksen toisen lapsen syntymän jälkeen. Olin kotona ja tulojen tippuminen kiristi myös parisuhdetta. Heräsin ajattelemaan: ”Miten minun käy taloudellisesti, jos päätyisimme eroon? Voisinko pitää tämän elintason? Mistä joutuisin luopumaan?”

  Minulle oli kertynyt luottokorttivelkoja useita tuhansia euroja. Tunsin, etten selviä yksin, joten päätin pyytää apua. Sain sitä henkilökohtaisesta varallisuusvalmennuksesta. Sain luottokorttivelkani maksettua sekä kerättyä puskurin. Tämä kaikki helpotti myös parisuhdetta emmekä päätyneet eroon.

  Seuraavaksi otin haltuun sijoittamisen ja olen opiskellut sitä viikoittain viimeiset vuodet. Minulla on sijoituksia raaka-aineissa, arvopapereissa ja asunnoissa.

  Haluan omalla esimerkilläni auttaa muita löytämään keinot, joilla pääsee eteenpäin omassa taloudessa. Haluan auttaa sinua ymmärtämään, ettei tarvitse olla valmiiksi varakas, hyväpalkkaisessa työssä, jotta voi aloittaa. Meistä jokainen aloittaa jostakin. Lopputulos on kiinni sinusta.

  Vahvuuksiani valmentajana ovat talouden tasapainottaminen, ylijäämäisen talouden aikaan saaminen ja sijoitustoiminnan aloittaminen.

  Valmennan Oulun alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

   Kati Kyyrö

   Kati Kyyrö

   Varallisuusvalmentaja
   kati.kyyro@varallisuusakatemia.fi

    

   Vanhemmat opettivat, että raha ei tule ilman omia ponnisteluita. Ja nuorena tämän opinkin, kun säästin 10-vuotiaana ensimmäisestä kesätyöstä rahat toivottuun ratsastuskurssiin. Oppi ei kuitenkaan estänyt rahankäyttötapojen muotoutumista sellaisiksi, että kun tili tuli, se myös meni. En onneksi koskaan ostanut mitään luotolle, vaan jos rahat oli loppu, niin ne oli loppu. Reilu 10 vuotta sitten päätin, että on syytä ”aikuistua” rahan suhteen, lopettaa sählääminen ja ryhtyä kartuttamaan rahaa isompiin ostoksiin. Hetkeä myöhemmin tavoite vaihtui vararahaston keräämiseksi ja rahataitoja opiskellessa tavoitteeksi muodostui taloudellinen riippumattomuus.

   Kokemusta on tullut säästämisestä ja sijoittamisesta monessa muodossa aina osakkeista perintöverotusasioihin. Erityisesti asuntosijoittaminen, johon olen keskittynyt täysillä pari vuotta, on lähellä sydäntäni. Kun samalla toteaa parantuneensa shoppailuhimostaan, voi sanoa olevansa hyvällä mallilla matkalla kohti toivottua vaurautta.

   Aloitat sitten alusta tai olet jo ottanut askeleita taloudellisen tilanteesi parantamisessa, olen mukana. En tee työtä puolestasi vaan tuen, kyseenalaistan, ohjaan ja pusken lempeästi kohti parempaa taloudellista tulevaisuutta. Asenne ja usko omaa tekemiseen ovat tärkeintä, ja täältä niitä löytyy jaettavaksi asti!

   Valmennan Pirkanmaan alueella, sekä Skypellä että puhelimitse. Voit varata valmennuksen täältä.

    Minna Nikula

    Minna Nikula

    Varallisuusvalmentaja
    minna.nikula@varallisuusakatemia.fi

    Hei, olen Minna, valmentaja, sijoittaja, toimitusjohtaja, bloggaaja ja ihanan pienen tytön äiti. Oma rahahistoriani alkaa niukasta lapsuudesta, jossa totuin siihen, ettei ylimääräistä rahaa juurikaan ollut. Opiskelujen jälkeisen urakehityksen myötä tuloni kasvoivat kuitenkin yhtäkkiä huimasti, ja minusta kehittyi lyhyessä ajassa himoshoppaaja, jonka kaikki tulot kuluivat merkkilaukkuihin ja lomamatkoihin. Korkeista tuloista huolimatta olin paitsi rahaton, myös velkaantunut.

    Tuosta pohjapisteestä alkoi intohimoinen opiskeluni ja matkani kohti taloudellista riippumattomuutta. Muutamassa vuodessa tein täyskäännöksen taloudessani. Näinä vuosina moninkertaistin nettovarallisuuteni, hankin itselleni taloudellisen puskurin ja keräsin merkittävän sijoitussalkun osakkeita, rahastoja, asuntoja ja arvometalleja. Nykyään shoppailen osakkeita samalla intohimolla kuin ennen merkkilaukkuja ja pohdin vaurastumiseen liittyviä kysymyksiä Rahataidot-blogissani.

    Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri, ja olen luonut kansainvälistä uraa markkinoinnin parissa. Viimeisimpänä olen perustanut Suomeen kansainvälisen asiakasymmärrystoimiston tytäryhtiön, joka palkittiin vuonna 2017 Kauppalehden Menestyjä-sertifikaatilla kuuluessaan Suomen 1%:n nopeimmin kasvavien yritysten joukkoon. Lisäksi olen päivätyöni ohella toiminut sivutoimisena yrittäjänä jo usean vuoden ajan, mm. valmentaen ihmisiä omaan talouteen ja uraan liittyvissä kysymyksissä. Olenpa auttanut ihmisiä myös neuvottelemaan palkankorotuksia, joihin he eivät alun perin edes itse uskoneet.

    En olisi itse saavuttanut elämässäni yhtä merkittäviä tuloksia ilman valmennuksia, ja nyt haluan auttaa myös muita ottamaan taloutensa ohjat omiin käsiinsä. Uskon, että vaurastuminen on mahdollista ihan meille jokaiselle – ajatus, joka ei käynyt pienessä mielessänikään vielä muutamia vuosia sitten!

    Valmennan Jyväskylässä, satunnaisesti myös Helsingissä, sekä Skypellä. Voit varata valmennuksen täältä.