Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Lukeminen on hyvä sijoitus

  oppiminen

  Usein sijoittamisesta kysytään mihin kannattaa sijoittaa. Tähän vaikuttaa sijoittajan omat taidot, sijoitettava pääoma, sijoitussuunnitelma, tavoite ja riskin sietokyky. Varmin sijoitus missä rahat eivät koskaan mene hukkaan ja tulosta syntyy varmasti. Oma osaaminen ja oman tiedon ja taidon kartuttaminen.

  Maailma muuttuu, senhän me kaikki tiedämme. Muutoksessa mukana pysyminen vaatii uuden oppimista ja muutoksen mukana pysymistä. Pysymällä muutoksessa mukana ja omaksumalla uusia asioita pysymme työelämässä pidempään. Uuden oppiminen lisää myös innostusta. Jaksamme puurtaa arjessa paremmin, kun emme kangistu kaavoihin.

  Olen aina tykännyt lukea. Lukeminen on halpa ja helppo tapa oppia uutta ja saada uusia näkemyksiä myös tuttuihin asioihin. Lukemisen on tutkittu kehittävän ymmärrystä muihin ihmisiin. Lukeminen auttaa meitä rentoutumaan; sen on tutkittu olevan jopa tehokkaampi tapa välttää stressiä kuin musiikin kuuntelu.  Itse olen lukenut vuosien aikana tuhansia ja tuhansia kirjoja. Osa on ollut silkkaa ajanvietettä, osasta kirjoista olen oppinut uusia asioita ja tapoja toimia. Oman talouden hallinnan opettelu alkoi lukemalla.

  Kaikkea ei tarvitse edes ostaa aluksi itselle. Suomen hyvät kirjastot takaavat varmasti oppimisen meille kaikille. Oman talouden opiskeluun löytyy suomeksi jo valtava määrä hyvää kirjallisuutta. Kirjoissa on myös se hyvä puoli, että voit lukea missä vain, junassa, bussissa, vaikkapa matkalla töihin tai illalla ennen nukkumaan menoa. Jokaisella meillä on omat tapamme ja aikamme lukea. E-kirjat tuovat hyvän vaihtoehdon perinteiselle kirjalle. E-kirjat sopivat hyvin vaikkapa töihin ajaessa. Väitän aamusi alkavan töissä paremmin ja tehokkaammin mikäli kuuntelet työmatkalla innostavaa e-kirjaa tai luet sitä itse. 15 minuutin työmatka suuntaansa tekee 30 min päivässä ja 2,5 tuntia viikossa. Tämän ajan käytettäessä uuden oppimiseen vuoden ajan opit varmasti monta mielenkiintoista asiaa.

  Panostakaamme siis oppimiseen. Haastan sinut lukijani lukemaan itsensä kehittävää kirjallisuutta vähintään 12 kirjaa tälle vuotta. Voit kommentoida alle mikäli haluat jakaa hyviä kirjavinkkejä muille lukijoille.

  Aurinkoista kevättä
  Paula

  Oppimisen tärkeyden takia saat tänään Säästäjästä sijoittajaksi verkkovalmennukseen 10% päiväalennuksen. Alennuksen saat koodilla 78V3HKYKJJ ja valmennuksen voit ostaa täältä.

  Paula Halonen on varallisuusvalmentaja©, sijoittaja, yrittäjä sekä kaupan alan ammattilainen.