Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Mahdollisuus valita – vaurastumisen syy

  Jokaisella on omat syynsä yrittää parantaa omaa taloudellista tilannettaan. Vaurastumisen avulla voit elää haluamaasi elämää, jota eivät taloudelliset puitteet rajoita. Toiselle tämä tarkoittaa ihan toista kuin toiselle. Vaurastuminen kuitenkin tarkoittaa valinnan vapautta löytää ja viettää itselleen sopivaa elämää.

  Suurin osa ihmisistä saa talouteen tulevan rahansa työstä. Mitä sitten tapahtuu, jos jostain syystä tämä tulonlähde katkeaa? Jos jäät työttömäksi, olet kykenemätön suorittamaan työtehtäviä tai olosuhteet, vaikka läheinen sairastuu, muuttuvat? Suomessa yhteiskunta auttaa (ainakin toistaiseksi), mutta yhteiskunnan resurssit ovat rajalliset. Eikä yhteiskunnan tuki edes ulotu kaikkiin tilanteisiin.

  Mahdollisuus valita

  Itselläni mahdollisuudet ovat laajentuneet sen jälkeen, kun ryhdyin yrittäjäksi. Voin valita mihin käytän aikani paremmin kuin palkkatöissä ja tarvittaessa voin priorisoida muita asioita töiden edelle ilman, että joudun selvittämään asiaa työnantajan kanssa. Ja laajennetut mahdollisuudet ovat olleet tarpeen, kun omilla vanhemmillani on ollut terveydellisiä haasteita. Minulle on ollut tärkeää olla heidän tukenaan ja apunaan. Koska olen yrittäjä eivätkä työni ole sidottu tiettyihin kellonaikoihin, olen pystynyt priorisoimaan läheisteni auttamista. Lisäksi kerätty puskuri on auttanut, ettei priorisointini ole ollut kohtuuton taloudellinen rasite. Ja se, jos mikä, on ollut hienoa.

  Olen useasti miettinyt, että jos olisin ”normaalissa” päivätyössä olisi stressitasoni noussut todennäköisesti huimaksi viimeisen vuoden aikana. Oman jaksamisen kannalta on ollut loistavaa, että olen voinut valita, miten käytän aikani. En ole joutunut tuntemaan huonoa omatuntoa, kun en ole ollut läsnä tilanteissa, joissa minua on tarvittu tai olen halunnut olla. Raskaat hetket eivät ole olleet ihan niin raskaita, kun huoli taloudellisesta toimeentulosta ei ole painanut vaakakupissa. Ja silloin on kiitollinen kaikista pienistäkin helpotuksista.

  Vaurastumiselle on monia syitä. Valintojen mahdollistaminen ehkä tärkein, ainakin itselleni. Olen iloinen, että minulla on ollut mahdollisuuksia valita. Toivon, että sinullakin on, jos joudut joskus valitsemaan.

  Kati Kyyrö on varallisuusvalmentaja®, yrittäjä, asuntosijoittaja, kiinteistömanageri ja viestinnän ammattilainen.

  Ps. Vielä on muutamia paikkoja jäljellä Vauras Nainen -iltoihin:

  Helsingissä 29.8.2018 – TÄYNNÄ
  Tampereella 20.9.2018
  Jyväskylässä 4.10.2018
  Oulussa 8.11.2018
  Ilmoittautumiset ja lisätiedot täältä.