Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Miksi?

  Minulla oli ala-asteella opettaja, joka kehotti meitä kyseenalaistamaan asioita. Hän neuvoi meitä kysymään aina miksi. Hän halusi meidän oppivan kyseenalaistamaan ja vaatimaan perusteluja kerrotulle asialle.

  On tärkeää oppia ymmärtämään opeteltavaa asiaa. Asia jää paremmin mieleen pohtimalla ja esittämällä lisäkysymyksiä. Opimme paremmin sekä ymmärryksemme opittavasta asiasta syvenee. Seuraamalla sokeasti toisten neuvoja voimme ajautua tilanteeseen, johon emme ole halunneet. Seuraamalla toisia ilman omaa kyseenalaistamista voivat tuloksemme jäädä laimeiksi. Ilman omaa osaamista ja motivaatiota ei tule tuloksia.

  Itse olen kysynyt usein miksi? Hyvä opettaja osaa perustella opettamansa asian. Olen itse niitä oppilaita, jotka tarvitsevat syyn toimintaan. Minulle ei ole koskaan riittänyt vastaukseksi, koska näin vaan kuuluu tehdä. Miksi? Miksi niin kuuluu tehdä? Mikäli emme koskaan kyseenalaista vanhoja tapoja ja uskomuksia suljemme mahdollisuuden kehittyä.

  Olen koirien kanssa valmennuksissa ja kisatessani miettinyt usein kysymystä miksi. Valmentajan on pystyttävä perustelemaan, miksi minun kuuluisi koirani kanssa treenata juuri tätä asiaa näin. Perustelemalla olen ymmärtänyt paremmin ja valmentaja on ymmärtänyt keskustellessamme minua ja koiraani paremmin. Näin olen saanut valmennuksista enemmän irti. Olen myös käyttänyt tätä tärkeää kysymystä omien tavoitteiden seuraamisessa. Miksi en päässyt tavoitteeseeni tänä vuonna? Usein itseltä kysellessä ja asiaa pohtiessa syykin löytyy helposti. En ollut päässyt treenaamaan tarpeeksi, tai jännitys heikensi keskittymiskykyäni kisatilanteessa.

  Omaan taloudenhoitoon tämä pätee myös. Vaurastuminen on kuitenkin 80 % psykologiaa. Mikäli omat ajatuksesi eivät tue vaurastumista ei tuloksia tule. Kuuntelemalla ja kyselemällä tuloksia tehneiltä opimme enemmän ja paremmaksi. Oman talouden tärkeimpiä opittavia asioita on ymmärrys siitä mitä tekee ja miksi.

  Miksi oma taloudenhallinta on sitten niin tärkeää?

  Ensimmäisenä minulle tulee mieleen turva ja vapaus. Huolehtimalla omista numeroista voi itse saavuttaa turvan ja vapauden. Moni hoitaa omaa taloutta arvaamalla. Omia kiinteitä kuluja ei tiedetä. Moni ei edes tiedä mihin se raha sieltä pankkitililtä häviää. Vapaus olla murehtimatta jokaista laskua ja laskujen aiheuttamaa stressiä. Aivan mahtava tunne!! Voi keskittyä elämän oikeasti tärkeisiin asioihin ja ihmisiin, kun ei tarvitse murehtia rahasta. Vapautta on myös mennä leffaan, kun siltä tuntuu, koska siihen on varaa.

  Kaiken takana on turva. Turvallisuus elämän karikoita varten. Tieto, että pärjää mikäli työt loppuvat tai sairastun. Turvaverkko, joka ottaa vastaan, mikäli putoaa.

  Turvallista ja vapaata kevättä
  Paula

  Paula Halonen on varallisuusvalmentaja©, sijoittaja, yrittäjä sekä kaupan alan ammattilainen.

  Mikäli haluat saada oman taloutesi paremmille uomille, suosittu Oma talous haltuun -verkkovalmennus alkaa 7.4. Valmennuksen hinta on 77 €, mutta koodilla E33O0XZ7O9 saat 20 € alennuksen. Valmennus kestää viisi viikkoa. Valmennuksen pääset ostamaan täältä. Ai, miksi valmennus kannattaa ostaa? ?

  Valmennuksessa opit

  1. Opit budjetoimaan tulot ja menot
  2. Opit säästämään
  3. Opit jaksottamaan isoimmat kulut
  4. Tiedät mihin rahasi kuluvat
  5. Pystyt karsimaan turhat kulut ostoksistasi
  6. Opit nauttimaan rahoistasi