Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Varallisuusakatemia kasvaa

  01.10.2020

  Iloksemme voimme kertoa, että Varallisuusakatemia on vahvistunut kahdella uudella varallisuusvalmentajalla, kun Anna ja Sara ovat liittyneet mukaan valmentajajoukkoomme.

  Anna Harjula on iästään huolimatta sijoittamisen konkari, ja ehtinyt kokeilla siipiään niin asuntosijoittamisen, arvopapereiden kuin treidaamisenkin parissa. Päivätyössään Anna on mukana luomassa lisäarvoa suomalaiseen metsäteollisuuteen, mutta iltaisin hänen intohimonaan on auttaa muita vaurastumaan ja löytämään uusia mahdollisuuksia.

  Sara Lepistöllä on oma kiinteistönvälitysyritys, minkä lisäksi hänellä riittää halua ja tahtoa vielä itsensä kehittämiseen ja muiden auttamiseenkin. Matkan varrella Saralle on karttunut kokemusta asuntosijoittamisesta, rahastoista ja arvopapereista. Sara haluaa auttaa ihmisiä löytämään oman tiensä vaurastumiseen ja unelmien toteuttamiseen.

  NYT sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada henkilökohtaista valmennusta näiltä huippunaisilta huippueduin: Kun ostat 3 kuukauden henkilökohtaisen valmennuksen Annalta tai Saralta viimeistään perjantaina 9.10.2020, saat kaupan päälle Vauras Nainen -ryhmävalmennuksen (niin kauan kuin paikkoja riittää)!

  Ryhmävalmennuksen voit valita kahdesta päivästä: Saran pitämä Vauras Asuntosijoittaja la  14.11. klo 11-18 Helsingissä (arvo 790 €) tai Annan pitämä Vauras Osake- ja Rahastosijoittaja la 21.11. klo 11-18 Helsingissä (arvo 790 €). Lisätiedot ko. valmennuspäivien sisällöstä löydät täältä.

  Jos haluat tarttua tähän huikeaan tarjoukseen, osta 3 kuukauden henkilökohtainen valmennus joko Annan tai Saran kanssa täältä.