Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Varallisuusvalmennus muutti rahatarinani

  Havahduin oman talouden haasteisiin viitisen vuotta sitten. Minua harmitti, vaikka sain joka kuukausi palkkaa. Tilipäivänä laskujen maksun jälkeen tilillä oli edelleen muutama euro, eli sama kuin ennen tilipäivää. Mihin se raha oli taas mennyt? Tätäkö tämä nyt sitten olisi, loppuelämän kituuttamista päivästä toiseen, odottaen tilipäivää ja toivovan sen riittävän taas seuraavaan kuuhun. Eikö voi oikeasti tehdä mitään?

  Usein asioihin, joista puhuu ja ihmettelee, antaa elämä ratkaisuja, jos vaan uskallamme kuunnella. Sain omiin taloushuoliini apua varallisuusvalmennuksesta. Vaikka olin lukenut kirjoja ja kuunnellut aiheesta videoita, vasta konkreettiset juuri omaan talouteen annetut neuvot alkoivat tuottaa tulosta. Asiaan vaikutti myös, että omista talousasioista oli ”tilivelvollinen” jollekin. Olinhan viimeksi ollut niistä tilivelvollinen vanhemmilleni asuessani vielä kotona, josta muutin jo 15-vuotiaana toiselle paikkakunnalle opiskelemaan ja huolehtimaan omasta taloudesta. Koin siis erittäin hyödylliseksi tämän oman talouden ravistelun ja tilivelvollisuuden varallisuusvalmennuksen myötä. Henkilökohtaisessa valmennuksessa oli selkeät tavoitteet ja aikarajat sekä työkalut, joilla homma saatiin tehtyä.

  Taloudelliset ongelmat ovat usein samat olitpa sitten mistä yhteiskunta- tai palkkaluokasta tahansa. Varallisuusvalmentajana pystyn samaistumaan oman taloutensa ongelmissa painiskelevien kanssa. Omaa vaurastumisen matkaani olen kulkenut jo muutamia vuosia, mutta tuoreessa muistissa ovat vielä ne ajat, jolloin mietin, miten saan rahani riittämään seuraavaan tilipäivään? Kirkkaan mielessä ovat vielä pelot ja epävarmuudet ensimmäisten sijoitusten kanssa. Miten näistä kaikista käppyröistä voi ymmärtää ikinä mitään? Kyllä voi, usko pois.

  Varallisuusvalmennus auttoi minua. Sain muutettua talouteni suunnan ja aion jatkaa matkaani tähän parempaan suuntaan.

  Sain henkilökohtaisesta valmennuksesta apua seuraaviin asioihin:

  1. Opin selvittämään tarkasti omat tuloni ja menoni. Ulkopuolinen löytää sellaisia asioita, joille sinä olet ummistanut silmäsi tai et ole tullut ajatelleeksi niitä.
  2. Valmennuksessa keskityttiin vain minun asioihin.
  3. Selkeät tavoitteet ja niille aikataulu sekä miten toteutetaan suunnitelma.
  4. Suurin apu oli matkan varrella saamani tuki. Jota sain aina tiukan paikan tullen.
  5. Lisäksi sain vertaistukea muilta rahasta ja sijoittamisesta kiinnostuneilta.

  Tänä päivänä saan auttaa muista samoissa ongelmissa olevia ihmisiä kuin missä minä olin aikoinani.  Olen saanut valtavasti uutta intoa varallisuusvalmentajana olemisesta ja tutustua mahtaviin ihmisiin. Tunnen olevani etuoikeutettu. Olen mukana hienossa inspiroivassa seurassa, jossa tunnen olevani tärkeä.

  Aluksi minua mietitytti kovasti koulutukseen lähteminen. Koulutukseen oli pitkä matka täältä Pohjois-Pohjanmaalta ja koulutus oli arvokas. Minulla ei ole korkeakoulutaustaa eikä minulla ole pitkää sijoittajan taustaa. Silti tiedän olevani Vauras Nainen! Olen selvittänyt luottokorttivelkani, päässyt oman talouteni kuningattareksi ja nyt kasvatan varallisuuttani. En ole katunut koulutukseen menemistä koskaan. Se on ollut yksi oman talouteni parhaista sijoituksista.

  Olen hyötynyt varallisuusvalmentajana olemisesta:

  1. Olen saanut tutustua ihaniin ihmisiin ja saan työskennellä inspiroivassa porukassa. Tämä on auttanut minua myös omassa palkkatyössäni ja olen saanut lisää intoa myös sinne.
  2. Olen saanut olla mukana kehittämässä ja luomassa jotain todella tärkeää asiakkaille ja samalla oppinut mahdottomasti uutta.
  3. Olen saanut itselleni lisää tuloja oman palkkatyöni rinnalle. Olen siis saanut itselleni yhden tulonlähteen lisää.
  4. Olen jatkuvasti oman talouteni kehityksessä mukana. Olen oppinut lisää oman talouden hallintaa ja sijoittamista.
  5. Olen saanut myös muilta valmennettavilta apua ja tukea. Olipa kyse sitten omasta taloudesta, sijoituksista tai mistä vaan. Apua ja kannustusta tulee.

  Paras oppi mitä voin sinulle antaa on, että uskalla tarttua tilaisuuksiin. Me ihmiset kadumme enemmän asioita, joita emme uskaltaneet yrittää kuin niitä, joihin lähdimme mukaan.

  Aurinkoa kesääsi!
  Paula

  Paula Halonen on varallisuusvalmentaja©, sijoittaja, yrittäjä sekä kaupan alan ammattilainen

  Haluatko viedä oman talousosaamisesi uudelle tasolle ja auttaa muitakin vaurastumaan? Varallisuusvalmentaja -koulutus pyörähtää jälleen käyntiin syyskuussa! Tarkat tiedot ja päivät löydät täältä. Edullisempi early bird -hinta on voimassa 15.6. saakka.