Täytä alla olevat tiedot, olemme sinuun yhteydessä pian

  Nimi

  Katuosoite

  Postinumero

  Postitoimipaikka

  Sähköposti

  Puhelin

  Valitse valmennuspakettisi

  Lisätietoja

  Hyväksyn tietojeni käsittelyn rekisteriselosteen kuvaamalla tavalla.

  Haastattelu: Varallisuusvalmentaja Paula Halonen

  Varallisuusvalmentaja Paula Halonen tietää, kuinka muutos tehdään. Hän on päässyt eroon huonoista veloista, saanut koottua vararahaston ja hankkinut varallisuutta. Paula on haastattelusarjamme ensimmäinen valmentaja, joka kertoo omasta matkastaan ja ajatuksia valmentajan työstä.

  Mikä on parasta varallisuusvalmentajan työssä?

  Parasta varallisuusvalmentajana on ihmisten auttaminen heidän oman talouden haasteissa. On hienoa nähdä heidän onnistumisiaan ja pääsyään parempaan taloudelliseen tilanteeseen.

  Minkälaisia tuloksia olet saanut valmennettavien kanssa?

  Olen toiminut valmentajana vasta alle vuoden. Olen kuitenkin saanut paljon kiitosta ymmärrettävästä ja käytännönläheisestä valmentamisesta. Olen saanut asiakkaani ymmärtämään ja innostumaan omista numeroista. He ovat päässeet eroon huonoista veloistaan. Olen saanut heidät innostumaan ja opiskelemaan sijoittamista.

  Mikä on sinusta tärkeintä oman talouden hoidossa?

  Mielestäni tärkeintä omassa taloudessa on ylijäämäinen talous.  Vain ylijäämäisen talouden päälle voidaan rakentaa hyvä ja varma oma talous. Ylijäämäinen talous mahdollistaa myös sijoitustoiminnan.

  Mikä on ollut haastavinta sinun omalla vaurastumismatkallasi ja miten sen ratkaisit?

  Haastavinta omalla matkallani on ollut hitaasti näkyvät tulokset. Aluksi tuloksia tulee hitaasti ja malttamattomana ihmisenä sitä ei jaksaisi odottaa. Tällaisissa epävarmuuden ja epäuskon hetkillä, kun tuntuu, ettei mikään edisty tai en ole saanut mitään aikaan, minua on auttanut katse taaksepäin. Olen katsonut vuoden tai pari taaksepäin ja muistellut mistä olen lähtenyt liikkeelle. Joka päivä tehtävä pieni asia oman talouden hyväksi ei tunnu isolta ja se helposti unohtuu. Näistä pienistä puroista syntyy vuosien mittaan suuri virta, joka vie kohti parempaa. Tämä on motivoinut jatkamaan matkaa.

  Kuka on inspiroinut sinua elämässäsi?

  Minua inspiroi mielenkiintoiset ihmiset. He, jotka uskaltavat elää omannäköistä elämää ja jotka panevat itsensä likoon, ottavat riskiä, osaavat hallita omia riskejään ja uskaltavat kertoa myös epäonnistumisistaan. Se on hienoa ja innostavaa. Kukaan meistä ei ole täydellinen, eikä sellaiseksi tarvitse pyrkiä.

  Omasta taloudesta saa paljon tietoa ilmaiseksi netistä ja kirjoista. Mitä hyötyä on henkilökohtaisesta valmennuksesta?

  Tietoa löytyy paljon netistä. Se on usein juuri ongelma. Mikäli oman talouden hoito ja sijoittaminen ovat ihan uutta ja vierasta, suuri tiedon määrä saattaa lamaannuttaa. Varallisuusvalmentaja pystyy keskittymään juuri sinun tarvitsemiin ratkaisuihin, joilla pääset eteenpäin oman talouden hoidossa. Näin saat helpommin asiat käytäntöön ja teet omassa arjessa oikeita tekoja, jotka tuovat onnistumisia. Näin pääset tehokkaammin eteenpäin. Paras sijoitus minulla on ollut oman varallisuusvalmentajan hankkiminen matkani alussa.

  Touko- ja kesäkuun ajan tarjoamme Taloutesi Supersparraus -valmennusta, jossa hiotaan taloutesi huippukuntoon. Pakettiin kuuluu kaksi valmennuskertaa (1,5 tuntia + 45 min) joko kasvotusten, puhelimitse tai Skypellä sekä ennakko- ja välitehtävät. Valmennuspaketin hinta 470 euroa. Voit varata ajat Paulalle, Sannalle, Katille, Unnalle, Merville, Ninalle ja Tellulle. Voit varata valmennuksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@varallisuusakatemia.fi ja kertomalla kenen valmentajan kanssa haluat lähteä kohti vauraampaa tulevaisuutta. Lisää valmentajista voit lukea täältä.